Beställ material

 
Bok, Oliver tar sin medicin
Bok, Oliver tar sin medicin
Sagoboken förklarar på ett pedagogiskt sätt varför det är viktigt att ta sin medicin och talar till barn på barns sätt. Boken kan delas ut som stöd till oroliga föräldrar som ska ge sina barn antibiotika.
 
30 svar på de vanligaste frågor om infektion och antibiotika
Broschyren svarar på de vanligaste frågorna om infektioner och antibiotika. Varför skriver läkaren ut antibiotika ibland och ibland inte? Kan jag bli resistent mot antibiotika? Hur kan jag göra för att få mitt barn att ta sin medicin?
 
Värt att veta om urinvägsinfektion
Den här broschyren handlar om urinvägsinfektion, ett vanligt besvär som drabbar cirka 400 000 kvinnor varje år. Här får du bland annat reda på vad sjukdomen beror på, vilka symtom den ger och varför det är viktigt att variera mellan olika behandlingar.
 
Är dina flytningar normala - patientinformation
Den här broschyren hjälper dig att veta nvar gränsen går mellan normala och onormala flytningar. Vissa flytningar kan vara tecken på en infektion och då bör man uppsöka läkare. Vi ska försöka förklara när man behöver uppsöka läkare, så du inte behöver oroa dig i onödan.
 
Beställningsformulär
Beställt material överlämnas i första hand i samband med ett personligt besök. Vi återkommer till Dig för inbokning av lämplig tid och dag.